Naturalis ImunoSuport ULTRA X 30 tablete

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

Naturalis ImunoSuport ULTRA X 30 tablete - Catena

ImunoSuport Ultra contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, datorita combinatiei de vitamina D(50 mcg/2000 UI), vitamina C(500 mg) si zinc( 10 mg), care actioneaza sinergic.

Vitamina D este o vitamina liposolubila, produsa la nivelul pielii dupa expunerea la razele soarelui. Varsta inaintata, supraponderalitatea, lipsa pestelui din alimentatie, expunerea limitata la soare, desfasurarea majoritatii activitatilor in interior, sunt doar cativa dintre factorii de risc comuni care pot duce la deficienta de vitamina D.

Organismul uman nu isi poate sintetiza singur vitamina C si, tocmai de aceea, trebuie sa si-o procure din alimente sau din suplimente alimentare. Facand parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa), vitamina C se elimina in cantitaţi mari din organism.

Pentru a garanta eliberarea si absorbtia treptata a ingredientelor active continute, ImunoSuport Ultra utilizeaza o tehnologie speciala de eliberare prelungita, astfel incat organismul poate utiliza mai bine aportul de nutrienti.

Doze si mod de utilizare: un comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de apa. Datorita unui efect usor stimulant, se recomanda ca ImunoSuport Ultra sa fie administrat in prima parte a zilei.

Ingrediente:

Vitamina C (acid ascorbic); agent de ingrosare: hidroxipropil metilceluloza; vitamina D3 (colecalciferol); agenţi antiaglomeranţi: polivinilpirolidona, polietilen glicol; agent de incarcare: celuloza, oxid de zinc.

Atenţionari:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viaţa sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se utiliza de catre persoanele predispuse sa dezvolte pietre la rinichi.

A se consuma, de preferinţa, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj (EXP).

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

Produsul poate conţine lactoza!

 

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE