Naturalis SomnControl X 20 comprimate

3 la preț de 2
Naturalis SomnControl X 20 comprimate
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis SomnControl X 20 comprimate - Catena

Naturalis SomnControl este remediu eficient pentru insomnie, pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6. Suplimentul alimentar Naturalis Somncontrol este recomandat persoanelor care au dificultati in a adormi, in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum si persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau care se confrunta cu schimbari de fus orar. 

Tulburarile de somn apar, de multe ori, din cauza ritmului de viata solicitant si unui managemnent defectuos al stresului. Alaturi de o alimentatie sanatoasa, exercitiu fizic si relaxare, Naturalis Somncontrol contribuie la imbunatatirea somnului fiind un remediu eficient pentru insomnie.

Magneziul (75,00 mg/ comprimat) si Vitamina B6 (1,40 mg/ comprimat) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.

Melatonina (3,00 mg**/comprimat) contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* si la atenuarea tulburarilor de somn.**

 • (*efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare);
 • (** efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg de melatonina administrata inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie).

 

Valeriana (110,00 mg**/comprimat) contribuie la o mai buna calitate a somnului si la reducerea stresului cauzat de un stil de viata solicitant.

L-Triptofanul (80,00 mg**/comprimat) face parte din grupa aminoacizilor esentiali si este utilizat de creier impreuna cu vitamina B6 si magneziul pentru a produce serotonina si melatonina pentru favorizarea somnului.

Macul-californian (100,00 mg**/comprimat) are efect sedativ, anxiolitic si analgezic, datorita actiunii alcaloizilor din compozitia sa asupra receptorilor GABA care sunt prezenti la nivelul creierului in special in neuronii intermediari inhibitori.

Naturalis Somncontrol este remediu eficient pentru insomnie, prin ingredientele sale ajutand la reducerea stresului si la imbunatatirea calitatii somnului. 

Administrare Naturalis Somncontrol

1 comprimat de Naturalis Somncontrol pe zi, cu 30-60 de minute inainte de culcare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Insomnie - cauze si remedii
  Insomnie - cauze si remedii

  Orice om poate experimenta, la un moment dat in viata, o noapte alba, independent de voia sa. Ce e de facut, insa, atunci cand, tot mai des, Mos Ene intarzie sa apara? Orele de somn pierdute au consecinte…

 • Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa
  Luxatia de glezna: recomandari pentru tratament acasa

  Glezna este o articulatie care uneste gamba cu piciorul. Tibia si fibula sunt cele doua oase aflate la nivelul gambei care impreuna cu os numit talus formeaza glezna. Ligamentele sunt cele care asigura…

 • Hiperglicemie. Simptome glicemie mare
  Hiperglicemie. Simptome glicemie mare

  Glicemia mare sau hiperglicemia este asociata cu diabetul si se caracterizeaza prin aparitia unor simptome precum stare de voma, foame si sete excesiva, batai rapide ale inimii, probleme de vedere. Daca…

 • Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022
  Catena Racing Team la Baneasa Forest Run - spring 2022

  Competitia de alergare Baneasa Forest Run, a avut loc duminica, 10 aprilie, in inima padurii Baneasa din Bucuresti. Acest eveniment de alergare pentru amatori, are doua editii anuale, de primavara si…