Naturalis Strescontrol X 20 comprimate

3 la preț de 2
Naturalis Strescontrol X 20 comprimate
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis Strescontrol X 20 comprimate - Catena

StresControl Naturalis este un supliment alimentar cu efect benefic asupra starilor emotionale si a capacitatii organismului de a se adapta la situatiile de stres

Recomandari

  • combaterea efectelor stresului,
  • reducerea anxietatii
  • imbunatatirea calitatii somnului

 

Ingrediente si beneficii

Valeriana este una dintre cele mai folosite plante medicinale cu efecte sedative din lume, fiind consacrata ca remediu pentru insomnie si anxietate.

Sunatoarea are proprietati calmante, motiv pentru care este adesea recomandata in reducerea tensiunii nervoase, a tulburarilor afective cauzate de sindromul premenstrual sau menopauza, precum si a depresiei usoare si moderate.

Magneziul este un nutrient esential care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular. Este considerat tonic general, avand efect regenerator, antidepresiv si tranchilizant.

Vitamina B6 ajuta la diminuarea senzatiilor de oboseala, de epuizare si la mentinerea normala a functiilor afective si cognitive.

Ingrediente active Naturalis StresControl

Extract hidroalcoolic 5:1 din radacina de valeriana (Valeriana officinalis) standardizat la 0,8% acid valerenic; extract hidroalcoolic 15:1 de sunatoare (Hypericum perforatum); oxid de magneziu; clorhidrat de piridoxina (vitamina B6). Remediu / Tratament pentru sanatatea sistemului nervos. Remediu anti-stres, tratament natural cu extract de valeriana, extract de sunatoare, magneziu si vitamina B6.

Doze si mod de administrare Naturalis StresControl

2 comprimate filmate pe zi, dupa mese.

Pentru obtinerea unui efect optim, se recomanda utilizarea continua timp de 2-4 saptamani.

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE