Tinctura de propolis, 25ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Tinctura de propolis, 25ml - Catena

Produsul TIS, sub forma de tinctura, contine extract de propolis in proportie de 30% si este recomandat persoanelor care au probleme cauzate de scaderea rezistentei naturale a organismului impotriva infectiilor. De asemenea, tinctura de propolis este indicata si in tratamentul naturist al racelilor si al gripei, in ameliorarea afectiunilor cailor respiratorii, precum si in tratamentul rinitelor acute si cronice.

Nu in ultimul rand, tincutura de propolis protejeaza celulele hepatice de actiunea degenerativa a factorilor toxici din organism.

Recomandat pentru cresterea rezistentei naturale a organismului impotriva infectiilor, ca adjuvant in stari gripale, precum si in cazul rinitelor acute si cronice.
 
Recomandat pentru cresterea rezistentei naturale a organismului impotriva infectiilor, datorita rolului hepatoprotector, ca adjuvant in stari gripale, raceli, afectiuni ale cailor respiratorii, precum si in cazul rinitelor acute si cronice, rinofaringo-amigdalitelor si amigdalitelor acute, colitelor acute si cronice, enterocolitelor si in giardioza.
 
Contine: tinctura de propolis 30%.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE