FortImmuno x 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

FortImmuno x 30 capsule - Catena

FortIMMUNO capsule este un supliment alimentar pe baza de Quercitina, Lactoferina, Vitamine si Zinc. Vitaminele C, D3 si Zincul sustin functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina C (Acid L-ascorbic), gelatina alimentara, Quercetina extrasa din flori de salcam japonez de Pagoda (Sophora japonica L.,), Lactoferina  - Bega Bionutrients™ (derivat din lapte), pidolat de zinc Pido-Zinc®, agenti anti-aglomerare: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi; agent de îngrosare: maltodextrina; Vitamina D3 (colecalciferol), coloranti: E171, E172.

Quercetina – Este un polifenol, cu un puternic  efect antioxidant si antiinflamator. Studiile de specialitate au demonstrat pentru Quercitina si proprietatile antivirale si antibacteriene.

Lactoferina - Bega Bio ™

Lactoferina este o proteina functionala cu numeroase roluri biologice în corpul uman, avand efecte antibacteriene si antivirale. De asemenea, joaca un rol important în mentinerea homeostaziei fierului, facilitand absorbtia sa intestinala si transportul în sange. Lactoferina  - Bega Bionutrients™  este de puritate ridicata (95%), fiind obtinuta din laptele proaspat de vaca, provenit de la bovine australiene crescute pe pasuni naturale si procesat în 24 de ore de la colectare.

Vitaminele C, Vitamina D3 si Zincul

Sunt substante importante, necesare functionarii normale a sistemului imunitar.

Mod de utilizare 

Copii peste 12 ani si adulti: 3 capsule pe zi.

Atentionari 

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la îndemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomanda administrarea produsului în timpul sarcinii si alaptarii.

A se pastra la temperaturi sub 25°C , in ambalajul original, la loc racoros, ferit de umiditate si de surse directe de caldura.

A se utiliza, de preferinta, înainte de sfarsitul datei înscrise pe ambalaj (EXP).

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE