BronhoSuport Naturalis, 100 ml

Al doilea la jumatate de pret
BronhoSuport Naturalis, 100 ml
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

BronhoSuport Naturalis, 100 ml - Catena

Continut sirop de tuse Naturalis BronhoSuport: Extract de Plantago lanceolata 0,25 ml/ 5ml Tinctură de Thymus vulgaris 0,125 ml/5ml, Tinctură de Gringelia robusta 0,1 ml/5ml, Tictură de Cetraria islandica 0,075 ml//5ml, Tictură de Primula veris 0,05 ml/5ml, Miere polifloră 0,5 g/5ml

 

Ingrediente: 

 

Patlagina contine substantele bioactive: zaharuri, ulei esential, substante proteice, carotenoizi, filochinona, substante minerale, substante antibiotice, vitaminele A, C, K. Complexul bioactiv ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator prin functionarea normala a mucoaselor si eliminarea secretiilor bronsice in exces.

Cimbrul-de-cultura contine ulei esential. Substantele bioactive din Cimbru favorizeaza eliminarea prin tuse a secretiilor bronsice, calmeaza contractiile bronhiilor.

Cimbrul si Ciubotica-cucului au actiune sinergica, marind capacitatea patlaginei de fluidizare a secretiilor bronsice si usureaza eliminarea acestora.

Substantele bioactive din planta Grindelia ajuta in cazul afectarii mucoasei bronsice.

Talul de Lichen-de-piatra contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza sihidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Mierea poliflora este folosita de secole pentru usurarea respiratiei si ameliorarea neplacerilor de la nivelultractului respirator superior.

Informatii despre produs: Asocierea substantelor bioactive naturale cu mierea poliflora din acest sirop de tuse are efect benefic asupra sanatatii sistemului respirator. BronhoSuport este un sirop de tuse care ajuta la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice in exces, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului si usureaza respiratia.

Beneficii sirop de tuse Naturalis BronhoSuport:

Fluidifica secretiile bronsice

Elimina secretiile bronsice in exces 

Hidrateaza mucoasa bucala

Ajuta la usurarea respiratiei

Sirop de tuse Naturalis BronhoSuport este recomandat pentru: ameliorarea problemelor sistemului respirator

CELE MAI RECENTE ARTICOLE