Korill Kids, 30 jeleuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Korill Kids, 30 jeleuri - Catena

Korill Kids este un supliment alimentar cu o formula complexa, pe baza de ulei de Krill si vitaminele A, D3, C si E. Este special formulat pentru copii si contribuie la sustinerea sistemului imunitar al celor mici si la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor.

Contine ulei de krill din cea mai pura sursa naturala de krill pescut din Antarctica. Uleiul de Krill este lipsit de substante radioactive si alte chimicale precum metalele grele. Acesta contine acizi grasi omega 3 cu rol in buna functionare a sistemului imunitar, care contribuie la sanatatea sistemului nervos si la o mai buna functie cognitiva. Uleiul de krill are o absorbtie ridicata in organism, de 98%.

Vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale, la buna functionare a  sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase.

Vitamina C creste absorbtia fierului, contribuie la formarea colagenului necesar pentru sanatatea pielii, a ligamentelor, a vaselor de sange si are rol in mentinerea functionarii sistemului imunitar.

Vitamina D3 ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si la functionarea optima a sistemului imunitar.

Vitamina E are rol in protejarea celulelor impotriva stresului oxidative.

Bomboanele gumate au gust placut de fructe.

Mod de administrare:

Copii cu varsta peste 2 ani: 1-2 ursuleti gumati pe zi, in cure de 3 luni urmate de o luna de pauza.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE