Revidox supliment alimentar anti-imbatranire, 30 capsule

-50%
Revidox supliment alimentar anti-imbatranire, 30 capsule
Pret mai mic pe baza cardului Catena.
Te asteptam in farmacie!
Rezerva in farmacie

Revidox supliment alimentar anti-imbatranire, 30 capsule - Catena

Revidox este un produs 100% natural, de ultima generatie, considerat ca fiind cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese in domeniul cercetarii nutraceutice. Revidox are la baza un concentrat de substante active: extract din seminte de strugure, extract de rodie si seleniu si contine cea mai mare concentratie cunoscuta de Resveratrol 100% bioactiv.
 
 

Care sunt beneficiile unui tratament cu Revidox

 
Cand vorbim despre beneficiile Revidox ne gandim la cele trei efecte pe care le are asupra organismuli. Efectul antiimbatranire, efectul antioxidant si efectul cardioprotector
La capitolul antiimbatranire Revidox protejeaza materialul genetic (ADN), ferindu-l de mutatii. Asta inseamna ca are efect protectiv fata de boala Alzheimer si alte boli neurodegenerative si ca, reduce semnele externe de imbatranire,  ajutand organismul in combaterea “din interior” a procesului de imbatranire celulara. Revidox activeaza si stimuleaza familia de gene SIRT1 – gena “longevitatii” cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii si preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si fermitatea.
Ca antioxidant, Revidox reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara. Mai mult, Creste capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%. Atentie!Corpul neutralizeaza cu pana la 182.7% mai multi radicali liberi (poluare, fumat, stres, etc) decat fara administrarea Revidox.
Din punct de vedere cardioprotector Revidox scade nivelul sanguin al colesterolului total (LDL) si al trigliceridelor, este vasodilatator arterial si are efect antitrombotic. Deasemenea Revidox se opune expansiunii fibroase a cicatricei post infarct si reduce markerii cu risc aterogen.
 
 

Ce spun studiile clinice despre Revidox

 
Revidox creste expresia genelor longevitatii cu pana la  20.5%, proportional cu cantitatea de sirtuine, ce reduce imbatranirea celulara. Neutralizeaza cu pana la 182,7 % mai multi radicali liberi si reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara. Este aprobat de Consiliul Spaniol National de Cercetare (CSIC) si notificat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA Bucuresti). 
 
 

Revidox, administrare si contraindicatii

 
Pentru imbunatatirea functionalitatii fiziologice a organismului se recomanda admistrarea de lunga durata:1 capsula pe zi, inainte de micul dejun, pentru o perioada de minimum 1 an. De preferat pe parcursul intregii vieti. Fiind un supliment alimentar 100% natural, Revidox nu prezinta contraindicatii.
Nota pentru produsul Revidox 30 cps: 2.98/ 5 (571 voturi)

PRODUSE ASEMANATOARE

 • Vitamax x 15 capsule moi

  Vitamax x 15 capsule moi

  Vitamax de la Omega Pharma International este un supliment…

 • Super Bio-Quinona Q10 30mg, 30 capsule moi

  Super Bio-Quinona Q10 30mg, 30 capsule moi

  Bun pentru  reducerea oboselii si extenuarii.…

 • Yong Kang - Panax Ginseng Extract 2000 mg 10 fiole / 10 ml

  Yong Kang - Panax Ginseng Extract 2000 mg 10 fiole / 10 ml

  Panax Ginseng Extract 2000mg este un produs traditional…

 • Supliment cu spirulina de la Hofigal 500 mg, 40 capsule

  Supliment cu spirulina de la Hofigal 500 mg, 40 capsule

   HOFIGAL spirulina este supliment alimentar cu…

 • Yong Kang Ginseng + Royal Jelly 10 fiole / 10 ml

  Yong Kang Ginseng + Royal Jelly 10 fiole / 10 ml

  Fiolele buvabile pe baza de Ginseng si Royal Jelly…

 • Eurovita Ginseng x 30 comprimate

  Eurovita Ginseng x 30 comprimate

  Eurovita Ginseng este un supliment alimentar indicat…

CELE MAI RECENTE ARTICOLE