Naturalis SomnControl X 20 comprimate

3 la preț de 2
Naturalis SomnControl X 20 comprimate
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis SomnControl X 20 comprimate - Catena

Naturalis SomnControl este remediu eficient pentru insomnie, pe baza de Valeriana, Magneziu, Melatonina, L-Triptofan, Mac-californian si Vitamina B6. Suplimentul alimentar Naturalis Somncontrol este recomandat persoanelor care au dificultati in a adormi, in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum si persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau care se confrunta cu schimbari de fus orar. 

Tulburarile de somn apar, de multe ori, din cauza ritmului de viata solicitant si unui managemnent defectuos al stresului. Alaturi de o alimentatie sanatoasa, exercitiu fizic si relaxare, Naturalis Somncontrol contribuie la imbunatatirea somnului fiind un remediu eficient pentru insomnie.

Magneziul (75,00 mg/ comprimat) si Vitamina B6 (1,40 mg/ comprimat) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.

Melatonina (3,00 mg**/comprimat) contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* si la atenuarea tulburarilor de somn.**

 • (*efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare);
 • (** efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg de melatonina administrata inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie).

 

Valeriana (110,00 mg**/comprimat) contribuie la o mai buna calitate a somnului si la reducerea stresului cauzat de un stil de viata solicitant.

L-Triptofanul (80,00 mg**/comprimat) face parte din grupa aminoacizilor esentiali si este utilizat de creier impreuna cu vitamina B6 si magneziul pentru a produce serotonina si melatonina pentru favorizarea somnului.

Macul-californian (100,00 mg**/comprimat) are efect sedativ, anxiolitic si analgezic, datorita actiunii alcaloizilor din compozitia sa asupra receptorilor GABA care sunt prezenti la nivelul creierului in special in neuronii intermediari inhibitori.

Naturalis Somncontrol este remediu eficient pentru insomnie, prin ingredientele sale ajutand la reducerea stresului si la imbunatatirea calitatii somnului. 

Administrare Naturalis Somncontrol

1 comprimat de Naturalis Somncontrol pe zi, cu 30-60 de minute inainte de culcare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Ulei de sofranel – beneficii, proprietati si utilizari
  Ulei de sofranel – beneficii, proprietati si utilizari

  Sofranelul este considerata una dintre cele mai vechi culturi existente, aceasta planta minunata avandu-si radacinile in Egiptul Antic, Grecia, dar si in alte zone ale lumii. In zilele noastre, aceasta…

 • Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina B5
  Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina B5

  Vitamina B5 este o vitamina solubila in apa care se gaseste in toate celulele vii din corp. Specialistii au demonstrat ca vitamina B5 are o multime de roluri importante in organism. De exemplu, transforma…

 • Disfunctie erectila – informatii complete
  Disfunctie erectila – informatii complete

  Aproape toti barbatii s-au confruntat cu probleme de erectie intr-un anumit moment al vietii. Iar acest lucru poate fi oarecum normal, problema putand avea diferite cauze. In schimb, daca un barbat nu…

 • Pierderile de memorie si afectiunile din spatele lor
  Pierderile de memorie si afectiunile din spatele lor

  Este firesc sa va confruntati, uneori, cu pierderi de memorie. Oricine uita, la un moment dat, sa cumpere paine sau apa, unde sunt cheile de la masina sau cum se numeste numele persoanei pe care tocmai…