Ocean Calm, 60 capsule vegetale

Pret mai mic pe baza cardului Catena.
Te asteptam in farmacie!
Rezerva in farmacie

Ocean Calm, 60 capsule vegetale - Catena

Ocean Calm, 60 capsule vegetale, este un supliment alimentar produs din extracte naturale de magneziu marin si alge rosii calcifiate. Pe langa acestea, mai contine si o forma de coenzima a vitaminei B6 si vitamina C, ambele cu rol in sustinerea actiunii ingredientelor principale.

Este recomandat persoanelor ce prezinta un deficit de magneziu, predominant in cazul dietelor bogate in alimente procesate. Magneziul marin este una dintre cele mai naturale si eficiente surse de magneziu, este extras lent si natural, si contribuie la sanatatea sistemului nervos, scaderea stresului, reglarea transportului de calciu in organism si cresterea energiei.

Magneziu marin

Magneziul marin folosit in Ocean Calm reprezinta una din cele mai naturale si eficiente surse de magneziu cunoscute si este extras printr-un proces lent si complet natural. Magneziul marin si calciul din algele rosii actioneaza impreuna pentru imbunatatirea sanatatii sistemului nervos si a raspunsului la stres. De asemenea, magneziul ajuta la reglarea transportului de calciu in organism. Magneziul este un element nutritiv esential si are rol de co-factor pentru mai mult de 300 enzime implicate in procesele biologice. Deficitul de magneziu rezulta in oboseala si stres, de aceea, suplimentarea aportului de magneziu favorizeaza cresterea energiei si are efect calmant. Magneziul nu este stocat in organism si trebuie sa fie completat zilnic

 

 

Hafkalk a luat nastere in anul 2000, in localitatea Bildaudalur, un satuc din nord-vestul Islandei. Bildaudalur este situat in Arnarfjord, unul dintre cele mai mari fiorduri din tara, orientat spre apele deschise ale Atlanticului de Nord si sursa algelor rosii calcifiate folosite in produsele proprii. 

Hafkalk foloseste pentru suplimentele alimentare pe care le produce numai ingrediente de cea mai buna calitate, provenite atat din surse locale, cat si din afara Islandei. Toate produsele contin ingrediente principale naturale din surse marine care sunt suplimentate cu vitamine si minerale pentru a spori la maxim beneficiile acestor componenti unici. Produsele Hafkalk nu contin substante de umplere sau aditivi, ci doar ingrediente active pure

 

Nota pentru produsul Ocean Calm, 60 capsule vegetale: 3.44/ 5 (25 voturi)

PRODUSE ASEMANATOARE

 • Vitamina D3 picaturi x 10 ml

  Vitamina D3 picaturi x 10 ml

  Vitamina D3 picaturi de la Natural Pharmaceuticals…

 • Calciu lactic 500mg, 20 comprimate

  Calciu lactic 500mg, 20 comprimate

  Produs care asigura absorbtia rapida a calciului in…

 • Vitamina E forte 100 mg, 30 capsule

  Vitamina E forte 100 mg, 30 capsule

  Vitamina E se prezinta sub forma de capsule moi, ovale,…

  REZERVA
 • Centrum A la Z, 60 comprimate filmate

  Centrum A la Z, 60 comprimate filmate

  Cand dieta zilnica este saraca in nutrienti esentiali,…

 • Beres Magnesium + B6 x 30 tablete

  Beres Magnesium + B6 x 30 tablete

  Beres Magnesium  este un produs ce asigura aportul…

 • Vitamina A + D2 x 30 caps. Biofarm

  Vitamina A + D2 x 30 caps. Biofarm

  Vitamina A+D2 este un supliment alimentar recomandat…

CELE MAI RECENTE ARTICOLE