Ocean Power, 60 capsule vegetale

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Ocean Power, 60 capsule vegetale - Catena

Ocean Power, 60 capsule vegetale, este un supliment alimentar energizant cu extract de magneziu marin natural si L aspartat de zinc biodisponibil, vitamina C si vitamina B6 in forma activa, ce nu necesita metabolizarea de catre ficat. Astfel, acesta contribuie la sintetizarea proteinelor, metabolismul energetic, mentinerea nivelului hormonal, stocarea si eliberarea insulinei, transportul normal al oxigenului si mentinerea glucozei in parametrii normali. 

Ocean Power, o formula puternica de suport mineral 

 

Ce este?

Ocean Power este o formula de suport mineral energizanta cu extract de magneziu marin natural si L aspartat de zinc biodisponibil. Contine, de asemenea, si vitamina C si vitamina B6 in forma activa, care, spre deosebire de alte forme nu necesita metabolizarea de catre ficat. Toate ingredientele din Ocean Power actioneaza concertat pentru a sprijini sanatatea si stabilitatea metabolismului energetic.
 

Metabolism energetic stabil

Ocean Power contine L-aspartat de Zinc, o forma naturala a micro mineralului Zinc. Acesta joaca un rol semnificativ in multe functii de baza, inclusiv sinteza proteinelor, metabolismul energetic, mentinerea nivelului hormonal, si sinteza, stocarea si eliberarea insulinei. Vitamina B6 este implicata in metabolismul proteinelor si carbohidratilor si joaca un rol esential in abilitatea organismului de a stoca si utiliza energia din alimente. Vitamina B6 este, de asemenea, importanta pentru transportul normal al oxigenului si pentru mentinerea glucozei din sange in parametri normali. Vitamina C este o substanta nutritiva esentiala pentru organismul uman. Deficitul usor de vitamina C a fost asociat cu o stare de letargie anormala, oboseala si durere osoasa. Se crede ca Vitamina C creste absorbtia magneziului si a vitaminei B. in plus, este si un antioxidant puternic.
 

Hafkalk foloseste pentru suplimentele alimentare pe care le produce numai ingrediente de cea mai buna calitate, provenite atat din surse locale, cat si din afara Islandei. Toate produsele contin ingrediente principale naturale din surse marine care sunt suplimentate cu vitamine si minerale pentru a spori la maxim beneficiile acestor componenti unici. Produsele Hafkalk nu contin substante de umplere sau aditivi, ci doar ingrediente active pure

 

De ce Fara Aditivi si excipienti

La Hafkalk nu se folosesc substante de umplere sau aditivi nedoriti. Daca exista vreo suspiciune ca un anumit ingredient este nesanatos sau nesigur, nu se foloseste! Scopul acestor materiale variaza de exemplu de la a se asigura ca tabletele isi pastreaza forma, ca materialele au un grad de fluiditate adecvat, pana la umplerea capsulelor si in general, folosirea aparatelor si echipamentelor la un cost minim. Aceste materiale includ stearat de magneziu, siliciu, acid stearic, etc. 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE