Wobenzym x 200 drajeuri gastrorezistente


Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza fara reteta


Wobenzym x 200 drajeuri gastrorezistente - Catena

Drajeul gastrorezistent Wovenzyme este un medicament utilizat ca medicament combinat pentru diferite boli care contin o componenta inflamatorie. 

Compozitie

Un drajeu gastro-rezistent conţine pancreatină 100 mg (echivalent cu 300 U-FIPproteolitice, 4000 U-FIP amilolitice şi 4500 U-FIP lipolitice), tripsină 24 mg (echivalent cu 360 U- FIP), chimotripsină 1 mg (echivalent cu 5 μkat), bromelină 45 mg (echivalent cu 225 U-FIP),papaină 60 mg (echivalent cu 90 U-FIP), amilază 10 mg (echivalent cu 50 U-FIP), lipază 10 mg (echivalent cu U-34 FIP), rutozid trihidrat 50 mg şi excipienţi: nucleu - amidon de porumb, stearat de magneziu, acid stearic, lactoză monohidrat, apă purificată, dioxid de siliciu coloidal, talc; strat de drajefiere - zaharoză, talc, carbonat de calciu, acid metacrilic (copolimer tip A), şelac, dioxid de titan (E 171), white shade, Yellow orange S (E 110), Ponceau 4R (E 124), polivinil pirolidonă, macrogol 6000, dibutil ftalat, ceară galbenă, ceară Carnauba.

 

Precautii

Utilizarea Wobenzym obliga la prudenta in caz de deficit de coagulare congenital (de ex. hemofilie)sau dobandit, insuficienta hepatica avansata, afectiuni renale, interventii chirurgicale planificate sau tendinta la reactii alergice.

Interactiuni

Administrarea concomitentă de Wobenzym cu un antibiotic poate creşte concentraţia celui din urmă la nivelul locului de actiune.

 

Doze şi mod de administrare

Doza uzuala la adulti este de 2-3 drajeuri de 3 ori pe zi, administrate cu un pahar cu apa, ½-1 ora inaintea meselor de dimineata, pranz si seara. Drajeurile se inghit intacte. Doza maxima este de 10 drajeuri de 3 ori pe zi. Tratamentul se face pana la disparitia simptomelor.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE