23171 Organizator medicamente, cu simboluri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.catenapascupas.ro

23171 Organizator medicamente, cu simboluri - Catena

Caseta pentru organizarea medicamentelor este un dispozitiv practic si util, in special pentru persoanele in varsta sau pentru cei care au dificultati in a-si aminti orele de administrare a medicamentelor. Iata cateva caracteristici ale acestei casete:
 
Organizare pe durata unei saptamani: Caseta este impartita in 4 compartimente independente, unul pentru fiecare zi a saptamanii. Acest lucru va permite sa pastrati medicamentele separate si ordonate in functie de zilele saptamanii, ceea ce faciliteaza administrarea corecta a tratamentului.
 
Inscriptionare cu simboluri si numere: Caseta este inscriptionata cu simboluri si numere pentru a va ajuta sa va organizati mai usor medicamentele. Aceasta poate fi utila in special pentru persoanele care au dificultati de vedere sau dificultati in a citi etichetele medicamentelor.
 
Dimensiuni si greutate: Caseta are dimensiunile de 26 x 14,8 cm, fiind suficient de compacta pentru a fi usor de transportat si depozitat. Greutatea produsului este de 0,3 kg, ceea ce il face usor de manevrat.
 
Este important sa consultati instructiunile de utilizare si sa va asigurati ca utilizati caseta in conformitate cu recomandarile medicului dumneavoastra sau farmacistului. Caseta pentru organizarea de medicamente poate fi un instrument util in mentinerea unui program corect si organizat de administrare a medicamentelor.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE