Avent Advanced SCF291/00, Sterilizator electric de biberoane, 220V

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Avent Advanced SCF291/00, Sterilizator electric de biberoane, 220V - Catena

Sterilizeaza pana la sase biberoane cu accesorii in doar 10 minute. Ingust, dar incapator, sterilizatorul de biberoane Advanced este rapid si eficient, distrugand 99,9% din germeni* pentru siguranta la fiecare hranire.

 

Beneficii Sterilizator electric de biberoane

  Uita de bacteriile nocive
Cu Philips Avent, sterilizarea este delicata, eficienta si fara substante chimice. Toate sterilizatoarele utilizeaza puterea aburului pur – nimic altceva – pentru a distruge 99,9% din germenii nocivi*.
  Un ciclu de sterilizare dureaza doar 10 minute
Bucura-te de viteza si siguranta cu ciclul de sterilizare care dureaza doar 10 minute; dupa aceea, sterilizatorul se opreste automat.
  Conceputa pentru a reduce posibilitatea aparitiei mirosurilor neplacute
Noua noastra tava de scurgere protejeaza placa de incalzire de picaturile de lapte, reducand astfel posibilitatea aparitiei mirosurilor neplacute.
  Sterilizatorul nostru a fost conceput pentru flexibilitate si economie de spatiu
Sterilizatorul nostru avansat este adaptabil, reducandu-si dimensiunile pentru articole mai mici precum suzete, dar si pentru a ocupa spatiu minim pe blatul de bucatarie atunci cand nu este utilizat.
  Ramane steril timp de 24 de ore*
Curatarea temeinica si fara substante chimice asigurata de sterilizator va mentine continutul steril timp de pana la 24 de ore. Cum? Nu trebuie decat sa lasi capacul pus.
  Interior spatios, exterior compact
Sterilizatorul nostru este ingust, dar in el incap pana la sase biberoane Philips Avent. Are, de asemenea, spatiu si pentru alte articole esentiale, de la tetine si suzete pana la o pompa de san manuala.
  Acest sterilizator se curata rapid si usor
De sus pana jos, de la interior la exterior, sterilizatorul se curata rapid si usor – chiar si placa de incalzire. Astfel, vei avea mai mult timp pentru micutul tau.
 
 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE