Avent Biberon cu disp. Anticolici Clasic 125 ml SCF810/14

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Avent Biberon cu disp. Anticolici Clasic 125 ml SCF810/14 - Catena

Avent Biberon Anticolici Clasic 125 ml este un biberon cu tetina ultra-moale, special conceput pentru a reduce colicile, gazele si refluxul. Tetina ramane plina cu lapte, chiar si cand biberonul este orizontal, astfel incat copilul sa bea intr-o pozitie mult mai naturala. Acest lucru poate ajuta la reducerea refluxului si poate imbunatati digestia celui mic. Dispozitivul anticolici AirFree™ trage aerul din tetina, astfel incat copilul inghite mai putin aer atunci cand bea. Acest lucru poate ajuta la reducerea problemelor precum colicile, refluxul si gazele.

Este usor de curatat si asamblat, deoarece dispozitivul anticolici AirFree™ este format dintr-o singura bucata, iar gatul larg permite curatarea usoara a biberonului. Forma tetinei permite o prindere sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii acesteia, pentru hranire neintrerupta, confortabila.

Biberoanele anticolici si Classic+ Philips Avent pot fi utilizate cu sau fara dispozitivul AirFree™, dar trebuie folosite numai cu tetine anticolici si Classic+ de la Philips Avent.
Pot fi utilizate in cuptorul cu microunde si pot fi spalate in masina de spalat vase.

Material:
Biberon: Polipropilena, Fara BPA*
Tetina: Silicon, Fara BPA*
Include
Biberon: 1 bucata;
Dispozitiv anticolici AirFree™: 1 bucata;
Tetina: 1 bucata.

 

Etape de dezvoltare: 0-6 luni

* 0 % BPA, ca urmare a reglementarii UE 10/2011

CELE MAI RECENTE ARTICOLE