Naturalis ArtroSuport RECE gel x 100 g

3 la preČ› de 2
Naturalis ArtroSuport RECE gel  x 100 g
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis ArtroSuport RECE gel x 100 g - Catena

ArtroSuport gel rece este un produs topic, recomandat in ameliorarea durerilor musculare si articulare si reducerea inflamatiei din entorse, luxatii sau alte traumatisme minore, febra musculara sau episoade acute ale afectiunilor reumatice.

Intrucat contine mentol si ulei de menta, gelul ArtroSuport produce un efect local de racire si vasoconstrictie, care determina calmarea durerii si un usor efect anestezic, scazand semnificativ perceptia durerii.

ArtroSuport sub forma de gel rece actioneaza local, efectul fiind de natura mecanica, similar cu cel al ghetii, insa mult mai intens si de lunga durata. Proprietatile analgezice ale mentolului si uleiului de menta sunt sustinute prin prezenta unor extracte vegetale, cu efect dovedit clinic in tratamentul afectiunilor reumatice (extract de gheara diavolului si arnica).

Gelul ArtroSuport reprezinta o alternativa optima la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locala a durerii.

Indicatii

Produsul este recomandat in urmatoarele cazuri:

 - dureri musculare sau osteoarticulare, de natura traumatica (entorse, luxatii, intinderi musculare, contuzii);

 - episoade dureroase acute, de origine reumatica (artroze ale mainilor, picioarelor si genunchilor, spondilita anchilozanta etc.);

- febra musculara dupa activitati sportive sau efort fizic solicitant;

- durere, inflamatie si edem in cazul formelor localizate ale reumatismului abarticular: tendinita (inflamatia tendonului care face legatura dintre muschi si os), bursita (inflamatia fluidului care captuseste si lubrifiaza zona dintre os, tendon, ligament si muschi), periatrita (inflamatia structurilor periarticulare – ligamente, capsula, tendoane, bursa, muschi).

Beneficiile produsului:

- amelioreaza durerea articulara sau musculara;

- calmeaza inflamatia si edemul, asociate afectiunilor reumatice sau traumatismelor;

- atenueaza tensiunea musculara;

- sustine recuperarea musculara dupa exercitii fizice sau efort fizic intens.

Cum se foloseste

Adulti si copii peste 12 ani: – gelul ArtroSuport se aplica de 2 – 3 ori pe zi, la nivelul zonei dureroase, sau ori de cate ori este nevoie. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata afectata, fiind de aproximativ 2 – 4 g de gel (echivalentul a aproximativ 5 – 10 cm de gel).

Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.

Efecte nedorite

Tratamentul cu ArtroSuport gel rece este, in general, bine tolerat.

Sarcina si alaptare

ArtroSuport gel rece nu se recomanda a fi utilizat pe perioada sarcinii sau alaptarii, deoarece nu sunt date suficiente privind siguranta utilizarii.

Atentionari si precautii

Trebuie evitat contactul gelului cu ochii sau mucoasele. Dupa fiecare aplicare, mainile trebuie spalate. Nu utilizati in caz de hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre ingredientele produsului.

Daca ambalajul prezinta deteriorari ce compromit integritatea tubului, nu folositi acest produs. Nu aruncati ambalajul gol, in mediul inconjurator.

Compozitie

Mentol, extract de Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de Arnica (Arnica montana), ulei esential de menta, dexpantenol, glicerol, carbomer, trietanolamina, etanol, apa purificata.

 

ArtroSuport gel - Categoria “Produse topice - Sistem osteoarticular”

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. In categoria “Produse topice - Sistem osteoarticular”, esantionul a fost de 536 respondenti din mediul urban, utilizatori de internet, intre 18 si 65 de ani. Eroarea maxima de esantionare este +/- 4.2%. Studiul a avut loc in perioada 10.03.2022 – 18.04.2022. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Criteriile de evaluare nu au avut in vedere calitatea, compozitia, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului in afara celor anterior indicate. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produse similare in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE