Doppelherz System Kollagen 11000 Plus X 30 flacoane

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Doppelherz System Kollagen 11000 Plus X 30 flacoane - Catena

Gama Doppelherz pentru sistemul osos si articulatii. Substantele nutritive atent combinate sunt oferite in flacoane unidoza care contin solutia orala gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de padure. 

Compozitie si beneficii

Colagenul reprezinta proteina cea mai importanta din punct de vedere cantitativ din organismul nostru. Aceasta substanta detine ponderea principala in majoritatea tesuturilor conjunctive si de sprijin si determina proprietatile acestora. De asemenea, colagenul reprezinta un constituent al oaselor, cartilajelor si ligamentelor. O fibra de colagen prezinta o rezistenta considerabila la tractiune: de exemplu, pentru ruperea unei fibre de colagen cu un diametru de 1 mm, este necesara o sarcina de 10 – 40 kg.

In plus, dincolo de beneficiile pe care le aduce in ceea ce priveste sanatatea sistemului articular, colagenul joaca un rol esential in frumusetea pielii noastre, in compozitia careia este prezent in proportie de aproximativ 70%. Prin proprietatile sale, colagenul confera pielii fermitate si un aspect sanatos. Un aport insemnat de colagen este cea mai buna metoda pe care o avem la dispozitie impotriva efectului pe care il au asupra pielii expunerea indelungata la raze ultraviolete, fumatul, sedentarismul, deshidratarea sau consumul excesiv de zahar.

Sinteza colagenului este influentata de Vitamina C. Astfel, Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, pentru functionarea normala a ligamentelor si a sistemului osos.

Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive.

Vitamina C si oligoelementele Seleniu si Cupru contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular.

Produsul mai contine si 100 mg de sulfat decondroitina, substanta care apartine grupei glucozaminglicanilor si indeplineste un rol important in functionarea si sanatatea articulatiilor.

Indicatii

  • Persoanelor care se confrunta cu probleme articulare
  • Persoanelor care desfasoara activitate fizica intensa si solicitanta pentru articulatii, oase, muschi
  • Sportivilor de performanta
  • Persoanelor in varsta
  • Persoanelor cu IMC (indice de masa corporala) > 25 (supraponderali)
  • Persoanelor cu meserii care solicita sistemul locomotor
  • Persoanelor al caror tratament include refacerea cartilajului articular, ca urmare a unor interventii chirurgicale
  • Persoanelor preocupate de aspectul si de sanatatea pielii, care doresc sa-si mentina aspectul tanar al tenului, indiferent de varsta

Mod de utilizare:

Pentru prima cura de utilizare, recomandam utilizarea timp de 2 luni, zilnic (adica 60 zile).

Dupa care se face pauza si in functie de varsta, afectiune, gradul de afectare al cartilajelor/articulatiilor, timpul in care s-a observat aparitia efectelor benefice la utilizarea produsului / timpul dupa care au reaparut neplacerile dupa cele 2 luni de utilizare, se poate relua dupa o schema adapatata strict nevoilor fiecarui consumator: de exemplu, se poate relua utilizarea timp de 1 luna zilnic, cate 1 flacon si apoi se continua cu 10 zile da/ 10 zile pauza  - timp de 1-2 luni SAU 1 luna zilnic si se continua cu 1 zi da / 1 zi pauza - timp de 1-2 luni.

De retinut ca modul de utilizare trebuie personalizat in functie de nevoile fiecarui consumator.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE