Flebostax gel x 75 ml

Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

Flebostax gel x 75 ml - Catena

Flebostax Gel este un gel dermocosmetic cu efect de racorire ce da o usurare imediata si sustine o buna microcirculatie, reducand in acelasi timp senzatia de “picioare grele”. Totodata, Flebostax Gel exercita un efect de racorire, hidratand si linistind picioarele pe orice vreme, in special pe perioada temperaturilor mai ridicate si in cazul diverselor probleme cum ar fi: umflarea picioarelor, capilare fragile, circulatie proasta, etc.
 
Este un produs bazat pe substante vegetale ce au actiune directa asupra sanatatii picioarelor: ruscogenin (din ghimpe paduret), escina, troxerutin, iedera si trifoi dulce, ce ajuta la reducerea senzatiei de picioare grele. In plus, prezenta uleiurilor esentiale naturale contribuie la o senzatie placuta de racorire a zonelor pe care se aplica produsul.
 

Mod de folosire Flebostax Gel pentru picioare grele

Se poate utiliza zilnic, de mai multe ori pe zi, dupa nevoie. Aplicati o cantitate suficienta de gel, de la glezne in sus pe picior si masati usor, cu miscari de jos in sus, pana la absorbtia completa.
 
Flebostax Gel contine un procent ridicat de substante active naturale, ce dau preparatului o culoare galbena. Din acest motiv se recomanda sa nu purtati imbracaminte de culoare deschisa inainte ca gelul sa se absorba complet in piele.
 
Flebostax Gel NU CONTINE: SLS, SLES, DERIVATI DIN PETROL, SILICON, PARABENI SAU COLORANTI.
 

PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE