Parodontax pasta dinti Herbal Fresh 75ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Parodontax pasta dinti Herbal Fresh 75ml - Catena

 
Ce este pasta de dinti PARODONTAX HERBAL FRESH:
Parodontax este o pasta de dinti cu fluor pentru utilizare zilnica, dovedit clinic ca ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale, oferind in acelasi timp o respiratie proaspata si o senzatie naturala de prospetime.
 
CUM FUNCTIONEAZA:
Pasta de dinti  Parodontax Herbal Fresh contine 67% bicarbonat de sodiu. Acesta penetreaza placa bacteriana de-a lungul liniei gingivale si ajuta la descompunerea si indepartarea mai usoara a acesteia, ajutand astfel la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale.
 
DE CE SA ALEGI PASTA DE DINTI PARODONTAX HERBAL FRESH: 
Parodontax Herbal Fresh are o combinatie unica de arome extrase din plante si este dovedit clinic ca indeparteaza principala cauza a sangerarilor gingivale.
 
CUI SE ADRESEAZA: p
Parodontax Herbal Fresh este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.
 
CE CAUZEAZA SANGERARI GINGIVALE:
Sangerarile gingivale pot fi cauzate de acumularea placii bacteriene de-a lungul liniei gingivale.
 
CUM SA AMELIOREZI SANGERARILE GINGIVALE:
Periajul dintilor cu pasta de dinti parodontax Herbal Fresh de doua ori pe zi  ajuta la indepartarea placii bacteriene si mentinerea aderentei gingiei de dinte.
 
CUM SE UTILIZEAZA: Spala-te pe dinti de doua ori pe zi folosind pasta de dinti parodontax Herbal Fresh. Urmati intodeauna instructiunile de utilizare de pe ambalaj.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE