Nefrix 25mg x 1blist.x 25cpr.


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza cu reteta

Alege farmacia

Nefrix 25mg x 1blist.x 25cpr. - Catena

Nefrix este un medicament care creste diureza (eliminarea apei din organism). Nefrix face parte din clasa diureticelor tiazidice si contine o substanta activa numita hidroclorotiazida. 
 

Nefrix - indicatii terapeutice:

Deoarece creste eliminarea de apa din organism, Nefrix este un medicament recomandat in edeme, pentru scaderea tensiunii arteriale excesive si in tratamentul diabetului insipid.
Edemele, acumularile de apa din tesuturile moi, pot avea diferite cauze. Nefrix este recomandat pentru scaderea edemelor care pot aparea in urma functionarii deficitare a inimii sau a rinichilor. De asemenea, Nefrix poate fi recomandat pentru diminuarea acumularii de apa din tesuturile moi care apare ca urmare a functionarii deficitare a ficatului (in acest caz in asociere cu diureticele de ansa).
Nefrix poate fi folosit pentru scaderea tensiunii arteriale excesive – in asociere cu alte medicamente folosite pentru scaderea tensiunii arteriale.
Nefrix este un medicament care se poate administra si in tratmentul diabetului insipid. Diabetul insipid este o afectiune provocata de functionarea deficitara a rinichilor.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE