Carja ortopedica cu sprijin pe antebrat neagra

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Carja ortopedica cu sprijin pe antebrat neagra - Catena

Carja cu sprijin pe antebrat Advanced are design modern, culori si materiale care fac acest dispozitiv ajutator pentru mers sa aiba un aspect placut si sa fie in acelasi timp practic, sigur, confortabil.

Tija este fabricata din aluminiu cu proprietati speciale, care ii confera o rezistenta deosebita, putand fi folosita de pacienti cu greutatea de pana la 140 kg.

Pentru ce se recomanda carja ortopedica cu sprijin pe antebrat neagra

Acest produs este un dispozitiv ortopedic utilizat ca punct de sprijin suplimentar de catre pacientii care sufera de o afectiune a unuia dintre membrele inferioare, pentru a reduce greutatea pe acesta in timpul mersului. Daca pacientul are interdictie de a se sprijini pe piciorul afectat, folosirea unei perechi de carje de antebrat este obligatorie.

Caracteristici ale carjei ortopedice cu sprijin pe antebrat neagra

Carja ortopedica este un dispozitiv ergonomic care contribuie la deplasarea in siguranta a persoanei care cantareste pana in 130 kg. Este reglabila pe inaltime, astfel incat se ajusteaza pe statura utilizatorului, conferinta un mers confortabil. • Dimensiuni: 77 - 98 cm • Greutate dispozitiv: 0,51 kg. 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE