FortImmuno kids x 10 plicuri orodispersabile

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

FortImmuno kids x 10 plicuri orodispersabile - Catena

FortIMMUNO Kids plicuri orodispersabile este un supliment alimentar pe baza de Lactoferina, Vitamine si Zinc. Vitaminele C, D3 si Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar; Vitamina C si Zincul protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Lactoferina  - Bega Bionutrients™

Lactoferina este o proteina functionala cu numeroase roluri biologice in corpul uman, avand efecte antibacteriene si antivirale. De asemenea, joaca un rol important in mentinerea homeostaziei fierului, facilitand absorbtia sa intestinala si transportul in sange. Lactoferina  - Bega Bionutrients™  este de puritate ridicata (95%), fiind obtinuta din laptele proaspat de vaca, provenit de la bovine australiene crescute pe pasuni naturale si procesat in 24 de ore de la colectare.

Vitamina C, Vitamina D3 si Zinc

Sunt substante importante, necesare functionarii normale a sistemului imunitar.

Mod de utilizare

Copii 3-6 ani: 1 plic/zi

Copii 6-12 ani: 2 plicuri/zi

Administrati continutul plicului direct in gura. Daca este necesar, produsul poate fi dizolvat in jumatate de pahar cu apa (100 ml).

Atentionari

A se citi prospectul inainte de utilizare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

A se pastra la temperaturi sub 25°C , in ambalajul original, la loc racoros, ferit de umiditate si de surse directe de caldura.

A se utiliza, de preferinta, inainte de sfarsitul datei inscrise pe ambalaj (EXP).

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE