Xanax 1mg x 30 compr


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Se elibereaza cu reteta

Alege farmacia

Xanax 1mg x 30 compr - Catena

Xanax este un medicament cu rol calmant care contine substanta activa alprazolam. Substanta alprazolam apartine unui grup de medicamente denumite benzodiazepine. Benzodiazepinele actioneaza, in organism, prin modificarea activitatii chimice de la nivelul creierului, pentru a sustine somnul si pentru a reduce anxietatea si ingrijorarea, manifestari asociate cu o serie de tulburari precum depresia, anxietatea, tulburarile de panica.
 
Medicamentul Xanax este folosit pentru tratamentul anxietatii, tulburarilor anxios-depresive si a tulburarilor de panica. Xanax poate fi administrat si pentru profilaxie si tratament in delirium tremens si in sindromul de abstinenta la alcoolici.
 
Xanax comprimate este un medicament care trebuie utilizat numai pentru tratamentul de scurta durata al depresiei. Acesta poate fi administrat indiferent de orarul meselor, dar in timpul tratamentului nu trebuie consumate bauturi alcoolice. Durata totala a tratamentului cu Xanax nu trebuie sa depaseasca 12 saptamani, inclusiv perioada in care doza este redusa progresiv (denumita perioada de „scadere treptata” a dozei).
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE