Avent Biberon Anticolici Clasic 260 ml - SCF813/14

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Avent Biberon Anticolici Clasic 260 ml - SCF813/14 - Catena

Avent Biberon cu dispozitiv anti-colici Classic, 260ml este un biberon cu tetina ultra-moale, special conceput pentru a reduce colicile, gazele si refluxul. Tetina ramane plina cu lapte, chiar si cand biberonul este orizontal, astfel incat copilul sa bea intr-o pozitie mult mai naturala. Acest lucru poate ajuta la reducerea refluxului si poate imbunatati digestia celui mic. Dispozitivul anticolici AirFree™ trage aerul din tetina, astfel incat copilul inghite mai putin aer atunci cand bea, facand hranirea mult mai confortabila, reducand riscul de aparitie a colicilor, gazelor si a refluxului. Forma tetinei permite o prindere sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii acesteia, pentru hranire neintrerupta, confortabila.

Este usor de curatat si asamblat, deoarece dispozitivul anticolici AirFree™ este format dintr-o singura bucata, iar gatul larg permite curatarea usoara a biberonului.

Biberoanele anticolici si Classic+ Philips Avent pot fi utilizate cu sau fara dispozitivul AirFree™, dar trebuie folosite numai cu tetine anticolici si Classic+ de la Philips Avent. Pot fi utilizate in cuptorul cu microunde si pot fi spalate in masina de spalat vase.

Material:
Biberon: Polipropilena, Fara BPA*
Tetina: Silicon, Fara BPA*
Include
Biberon: 1 bucata;
Dispozitiv anticolici AirFree™: 1 bucata;
Tetina: 1 bucata.

 

Etape de dezvoltare: 0-12 luni

* 0 % BPA, ca urmare a reglementarii UE 10/2011

CELE MAI RECENTE ARTICOLE