Fertilovit MT X 90 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Fertilovit MT X 90 capsule - Catena

Fertilovit® MT este un supliment alimentar pentru barbati cu micronutrienti care sustin fertilitatea normala si spermatogeneza. Zincul contribuie la fertilitatea normala, iar seleniul contribuie la dezvoltarea normala a spermei, in combinatie cu taurina si antioxidanti.

Fertilitatea masculina este strans legata de cantitatea si calitatea spermatozoizilor. Acestia se formeaza continuu, iar un om sanatos poate face intotdeauna diferenta in ceea ce priveste numarul spermatozoizilor si motilitatea acestora, prin alegerea unui stil de viata sanatos. O dieta bine echilibrata, cu multi antioxidanti, vitamine, minerale si alti micronutrienti joaca un rol important. Poate sprijini sanatatea reproductiva in mod eficient. Cu toate acestea, daca vi se pare greu sa va mentineti o dieta sanatoasa in viata de zi cu zi, cu toate cerintele sale in munca si timp liber, luarea unui supliment specific se va dovedi a fi un proces valoros.

Fertilovit® MT contine o combinatie de micronutrienti care sunt importanti pentru dezvoltarea sanatoasa a spermei si a echilibrului hormonal. In plus, antioxidantii ofera protectie impotriva stresului oxidativ, iar alte substante vitale sustin un sistem imunitar sanatos si producerea de energie.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE