Sensodyne pasta dinti Sensitivity and Gum x 75 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Sensodyne pasta dinti Sensitivity and Gum x 75 ml - Catena

Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara. Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, aceasta ofera protectie continua impotriva sensibilitatii dentare comparativ cu o pasta de dinti obisnuita. 
 
Cum actioneaza Sensodyne Sensitivity & Gum?
Daca ai dinti sensibili si suferi ocazional de probleme gingivale, nu esti singura persoana: mai mult de jumatate dintre persoanele cu dinti sensibili pot prezenta si probleme gingivale.
 
Sensibilitatea dentara apare atunci cand dentina expusa intra in contact cu mancaruri sau bauturi reci, calde, dulci sau acre. Problemele gingivale sunt cauzate de o acumulare a placii bacteriene. Ambele simptome impun ingrijire speciala.
 
De ce sa alegi Sensodyne Sensitivity & Gum?
 
S-a dovedit clinic ca pasta de dinti Sensodyne Sensitivity & Gum gestioneaza eficient cele doua afectiuni printr-o dubla actiune:
1. Formeaza un strat protector peste zonele sensibile, oferind protectie continua impotriva sensibilitatii dentare.
2. Tinteste si inlatura placa bacteriana, cauza principala a problemelor gingivale, pentru a imbunatati sanatatea gingiilor
 
Prin periaj de doua ori pe zi, Sensodyne Sensitivity & Gum inlatura petele dentare pentru a reda albul natural al dintilor si lasa o respiratie mentolata proaspata.
 
Contine: Florura de staniu 0.454% w/w, Florura de sodiu  0.072% w/w (1450 ppm fluor)

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE