Naturalis AquaSlim X 30 capsule

3 la preț de 2
Naturalis AquaSlim X 30 capsule
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis AquaSlim X 30 capsule - Catena

AquaSlim, de la Naturalis, datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9 extracte din plante are o actiune complexa, ajutand la pierderea in greutate, la detoxifiere si la eliminarea excesului de apa din organism.

Beneficii

  •  pierderea in greutate
  • detoxifiere
  • eliminarea excesului de apa din organism.

Ingrediente

Extractul de Papadie (150 mg**) ajuta la starea de bine gastrointestinala; sustine digestia, ajuta la functionarea normala a stomacului si ficatului, ajuta la detoxifierea organismului prin diureza.

Extractul de Urzica (150 mg**) ajuta la drenarea organismului/eliminarea pe cale renala a apei; contribuie la functionarea normala a tractului urinar.

Extractul de Ceai verde (100 mg**) ajuta la imbunatatirea metabolismului si contribuie la oxidarea grasimilor.

Extractul de Solidago virgaurea (Splinuta 30 mg**) ajuta la mentinerea sanatatii vezicii urinare si a tractului urinar inferior.

Extractul de Struguri (80 mg**) are un rol benefic pentru sanatatea pielii si are rol antioxidant.

Extractul de Ienupar (20 mg**) contribuie la metabolismul grasimilor si glucidelor si ajuta la mentinerea unei digestii sanatoase.

Extractul de Ghimpe-paduret (20 mg**) sustine circulatia venoasa.

Zincul (6 mg) contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor si al macronutrientilor.

Cromul (20 μg) contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Extract hidroetanolic 10:1 din radacina de papadie (Taraxacum officinale); extract apos 10:1 din radacina de urzica (Urtica dioica), standardizat la 1% siliciu; capsula: gelatina, coloranti/ dioxid de titan, oxid galben de fier, indigotina; extract hidroetanolic 4:1 din fructe de Nopal (Opuntia ficus-indica); extract hidroetanolic din frunze de ceai-verde (Camellia sinensis), standardizat la 50% EGCG/ galat de epigalocatechina; cidru din mere (Malus pumila), cu 10% total acizi; extract hidroetanolic 5:1 din seminte de struguri (Vitis vinifera), standardizat la 10% PAC/proantocianidine; extract hidroetanolic 4:1 din parti aeriene de splinuta (Solidago virgaurea); extract hidroetanolic 4:1 din fructe de ienupar (Juniperus communis); extract etanolic 15:1 din radacina de ghimpe paduret (Ruscus aculeatus); agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali; oxid de zinc; picolinat de crom.

Doze si mod de utilizare AquaSlim

1 capsula de AquaSlim pe zi, dupa masa. Capsulele se vor inghiti intregi, cu o cantitate suficienta de apa

Atentionari Naturalis AquaSlim

Produsul este destinat adultilor.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

AquaSlim, de la Naturalis, este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE