Secom Vision Optimizer, 90 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Secom Vision Optimizer, 90 capsule - Catena

Capsulele Secom Vision Optimizer sustin imbunatatirea acuitatii vizuale. 
 
Secom Vision Optimizer contine 16 nutrienti: 
 
  • vitamine, minerale, antioxidanti, aminoacizi si extracte din plante;
  • extract standardizat din Coacaz negru, ce ofera garantat 20mg (20%) polifenoli si extract standardizat din samburi de Struguri, ce ofera garantat 95mg (95%) polifenoli (compusi activi). 
 

Beneficii Secom Vision Optimizer

 
Mentine functiile oculare normale, prin:
 
  • mentinerea vederii normale si a acuitatii vizuale, inclusiv pe timp de noapte (ofera suport in regenerarea rodopsinei, pigment retinian important pentru vizibilitatea la lumina slaba) si a capacitatii de distingere a culorilor;
  • sustinerea integritatii cristalinului, a retinei si a formarii tesutului conjunctiv (ofera suport in sinteza de colagen);
  • favorizarea circulatiei, permeabilitatii si elasticitatii capilarelor retiniene in fata actiunii radicalilor liberi (protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ), a procesului normal de imbatranire, a nivelului crescut de glucoza din sange si a altor manifestari de ordin vascular;
  • sustinerea vascularizatiei normale maculare (ofera suport in activitatea normala a factorilor de crestere ai endoteliului vascular–VGEF);favorizarea confortului la nivel ocular (ofera suport in reducerea senzatiei de "ochi uscati").
 
Nu contine: grau, gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee, nuci/alune.
 

Mod de administrare Secom Vision Optimizer

 
3 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
 

Precautii / Atentionari Secom Vision Optimizer

 
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
 
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
 
A se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu diabet sau care folosesc tratament alopat (in special pentru controlul glicemiei) doar la recomandarea unui specialist.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE