FARES Quercetina 500 mg + Vitamina D3 x 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

FARES Quercetina 500 mg + Vitamina D3 x 30 capsule - Catena

Beneficii Quercetina 500 mg + Vitamina D3 

  • Reduce inflamatiile, actionand ca un antiinflamator general;
  • Contribuie la funcţionarea normala a sistemului imunitar;
  • Are actiune antivirală și antibacteriana;
  • Protejeaza organismul de radicalii liberi datorita efectului antioxidant;
  • Ajuta la reducerea reactiilor alergice (rinita, bronsita, astm bronsic alergic);
  • Reduce riscul de boli cardiovasculare.

 

1 capsula contine:

- 500 mg quercetina

- 1730 UI vitamina D3 care reprezinta 865% din VNR*

Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Flavonolii de tip quercetina (in primul rand sub forma de glicozide quercetine), cele mai abundente dintre moleculele flavonoide, sunt raspandite pe scara larga in plante. Se gasesc intr-o varietate de vegetale, inclusiv mere, fructe de padure, legume Brassica, struguri, ceapa, ceai si rosii, precum si multe seminte, nuci, flori, scoarte si frunze. Quercetina se gaseste si in multe dintre plantele medicinale.  

Salcamul japonez (Sophora japonica) este o planta medicinala utilizata in China, Japonia si Coreea ca remediu pentru pentru mai multe probleme japonica contine in concentratii insemnate cinci flavonoide principale printer care si quercetina.

Vitamina D3 sau colecalciferolul este o forma de vitamina D produsa in mod natural de piele atunci cand este expusa la lumina ultravioleta. In principal, vitamina D promoveaza absorbtia calciului in intestin si mentine concentratii serice adecvate de calciu si fosfat pentru a permite mineralizarea normala a oaselor, dar are si alte roluri in organism, inclusiv reducerea inflamatiei, precum si modularea unor procese precum diviziunea celulara, functia neuromusculara si imunitara, si alteleCelulele sistemului imunitar sunt capabile sa raspunda la vitamina D.

Utilizare Quercetina 500 mg + Vitamina D3 

1 capsula pe zi, la masa.

Durata curei: 1-3 luni

ATENTIONARI: Nu se recomanda copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINA SI ALAPTARE

Nu se recomanda femeilor insarcinate, datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE