Corega Ultra Fixare 70g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Corega Ultra Fixare 70g - Catena

Ce este Corega Ultra Fixare Original

Corega Ultra Fixare Original este o crema adeziva pentru proteza dentara care iti ofera fixare puternica pe durata intregii zile si o aroma usor mentolata.
 

Cui se adreseaza Corega Ultra Fixare Original

Corega este potrivita pentru toti purtatorii de proteze dentare totale sau partiale care doresc fixarea protezei dentare pe parcursul intregii zile.
 

Beneficii Corega Ultra Fixare Original

Crema adeziva Corega Ultra Fixare Original ofera fixarea ferma a protezei dentare timp de 12 ore, si ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare iritante sub aceasta.
 

De ce sa alegi Corega Ultra Fixare

Corega are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D, sigileaza spatiul dintre proteza si gingie si impiedica proteza sa se miste in fata si in spate, in sus si in jos si in lateral, astfel incat sa fii fara griji intreaga zi. 
 

Cum se utilizeaza Corega Ultra Fixare

Dupa ce iti cureti si iti usuci proteza dentara, aplica crema adeziva Corega in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.
 

Cum functioneaza Corega Ultra Fixare Original

Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival. De asemenea, crema adeziva Corega ajuta la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub proteza dentara si creste forta muscaturii*.
 
 
Pentru rezultate optime, este indicat sa utilizezi si tabletele Corega pentru curatarea protezei dentare. Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.
 
*comparativ cu utilizarea protezei dentare fara crema adeziva timp de 1h.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE