Ciprocin 250 mg, 10 comprimate


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Alege farmacia

Ciprocin 250 mg, 10 comprimate - Catena

Ciprocin este un antibiotic care apartine familiei chinolonelor care contine substanta activa ciprofloxacina. Ciprofloxacina actioneaza prin distrugerea bacteriilor care produc infectii. Acest medicament actioneaza numai asupra anumitor tulpini (specii) de bacterii.
 
Ciprocin se utilizeaza la adulti pentru tratamentul urmatoarelor infectii bacteriene: infectii ale tractului respirator, infectii prelungite sau recidivante (repetate) ale urechilor sau sinusurilor, infectii ale tractului urinar, infectii ale tractului gastro-intestinal si infectii intra-abdominale, infectii ale pielii si tesuturilor moi, infectii ale oaselor si articulatiilor, infectii la nivelul testiculelor, infectii ale organelor genitale la femei, in tratamentul infectiilor la pacientii care au un numar foarte mic de celule albe sanguine (neutropenie). Poate fi folosit si pentru prevenirea aparitiei anumitor infectii: la pacientii care au un numar foarte mic de celule albe sanguine (neutropenie), pentru prevenirea infectiilor produse de bacteria Neisseria meningitidis, expunerea la antrax prin inhalare.
 
Ciprocin se utilizeaza la copii si adolescenti, sub supraveghere medicala de specialitate, pentru tratamentul urmatoarelor infectii bacteriene: infectii ale plamanilor si bronhiilor la copii si adolescenti cu fibroza chistica, infectii complicate ale tractului urinar, incluzand infectii care au ajuns la nivelul rinichilor (pielonefrita); expunerea (suspectata sau confirmata) la antrax, prin inhalare.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE